Sveataxi Norrbotten

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 0920-666 66 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Sveataxi Norrbotten

Svea Taxi Norrbotten

Hur kan vi hjälpa dig?

Om oss

Idag är du kanske lite stressad och behöver ta dig någonstans snabbt? Eller så ska du på en lång resa, kanske ett äventyr eller en arbetsresa, och vill ta dig bekvämt och smidigt till flygplatsen med all din packning? Kanske planerar du och ett gäng av dina vänner att göra stan ikväll och vill hålla stämningen hög när ni tar er från förfesten till krogen? Taxi finns med i alla delar av livet och det är olika önskemål som står högst på listan vid olika tillfällen.

Det här vet vi på Svea Taxi Norrbotten och därför har vi sett till att samla erfarna förare och duktiga operatörer som varje dag, året runt finns här för dig och som gör det lilla extra för att du ska få det du behöver i stunden. Vi vill ge dig en service med hög kvalitet och alltid ett trevligt bemötande. När du är nöjd med din resa känner vi oss glada.

Vi är med våra 25 svarta bilar av hög standard det näst största taxibolaget i Luleå och ett naturligt inslag på gator och vägar. Då krävs det att man tar ansvar.

Vi vet att taxikunder helst väljer ett bolag som tar ansvar för sin påverkan på vår miljö och därför kör vi bara med miljöbilar. Vi vet också att för den som ska resa med taxi är de väldigt viktigt att känna sig trygg. Därför väljer vi bilar med hög säkerhet och ger våra förare en bra utbildning. Men vi har också anammat en uppförandekod som är tydlig med hur alla som är anställda på Svea Taxi Norrbotten ska agera i sina kontakter.

Vi som jobbar här är stolta för det ansvar vi tar och vi strävar tillsammans efter att vara förebilder i vår bransch.

Nu har vi funnits i över 20 år och vi planerar att stanna ännu längre. Vad behöver du för att vi ska vara det bästa taxibolaget för dig? Hör av dig! Vi har alltid öppet och ser fram emot ditt samtal.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!