[si_feed user=1955243078 limit=33]

omoss

Välkommen till Svea Taxi Norrbotten

Vi är ett taxiföretag som håller till i Luleå, Norrbotten

Vår verksamhet har bedrivits sedan 1991 och vårt främsta mål har alltid varit att profilera oss som förebilder i taxibranschen genom att med högst kompetent och serviceinriktad personal tillgodose våra kunders transportbehov med hög kvalitet, service och stor personlighet.

Vi är idag det näst största taxibolaget i Luleå och innehar ca 25 st svarta- och gulprofilerade bilar som upprätthåller att den höga standarden efterlevs.

Vi värdesätter service högt då vi anser att det blivit en bristvara i dagens högteknologiska samhälle.

 

Vår målsättning

Svea Taxi Norrbotten finns till för Dig dygnet runt – året runt.

Konkurrensen är hård inom taxibranschen och det tycker vi är positivt. Det gör att vi hela tiden har krav på oss att utvecklas. Vi sätter därför stort värde på att Du har valt att bli kund hos oss, men även på att bibehålla Ditt förtroende för oss som taxibolag. Detta är ett självklart led i vår strävan efter att ALLTID vara bäst!

Har du funderingar eller synpunkter? Låt oss få höra dem! Vi anser att det är A och O att vara lyhörda och flexibla när vi ska sätta just Dig och Dina behov i centrum. Skulle du någon gång uppleva att vi inte har levt upp till dina förväntningar så ser vi konstruktiv kritik som något mycket viktigt för att kunna bättra oss.

Vidare kan vi ta ett totalansvar och ordna med transport av dina kunder som är på besök eller varför inte få ordna dina transporter till och från personalfesten.

Vårt mål är att ge Dig eller Ditt företag person- eller godstransporter där vi tänker på miljön och tillgängligheten. Dessutom anser vi att säkerhet och kundservice är av högsta vikt .

Direktbeställ eller förbeställ Din bil dygnet runt här på webben, i vår app eller på tel 0920-666 66

Varmt välkomna!