[si_feed user=1955243078 limit=33]

Pressmeddelande: Taxi Stockholm har i dagarna förvärvat bolaget Sexans Taxi som är det näst största taxibolaget i Luleå. Köpet genomfördes för att stärka närvaron av det rikstäckande taxi-nätverket Svea Taxi Allians i Norrbotten.

Taxi Stockholm-koncernen har förvärvat Luleås näst största taxibolag Sexans taxi och går därmed för första gången utanför Stockholms länsgräns i företagsförvärv.

– Vi har köpt Sexans Taxi för att befästa taxi-nätverket Svea Taxi Allians närvaro i Norrbotten. Det är ett bolag som håller den höga standard som krävs för att vara medlem i nätverket och säkra en högkvalitativ taxitjänst för de kunder som reser i flera delar av landet, säger Dimitrios Faniadis, styrelseordförande i både Taxi Stockholm och Svea Taxi Allians.

Taxi Stockholm-koncernen består därmed numer av fyra taxibolag och Svea Taxi Allians kan addera ett till lokalt kvalitetsbolag med 25 bilar i sitt kunderbjudande.

Presskontakt: Natalia Santos, pressansvarig på Taxi Stockholm: natalia.santos@taxistockholm.se, 070-788 27 00.


Svea Taxi Allians är en rikstäckande taxitjänst bestående av 90 marknadsledande taxibolag på 1200 postorter med en stark lokal anknytning Resor bokas online på webbsidan, i Svea Taxi-apparna eller via resebyrå. www.sveataxi.se

Taxi Stockholm är det största bolaget i Taxi Stockholm-koncernen och den ledande partnern förtaxitjänster i Stockholm. Med höga ambitioner i kundmötet, ständig utveckling av tjänster för företag och privatpersoner och 1600 bilar arbetar företaget året om och dygnet runt för att ge den bästa servicen. www.taxistockholm.se

Svea Taxi Norrbotten

Adress Bergvikskurvan 5,
97331 Luleå
Telefon: 0920-666 66 Epost: info@norrbotten.sveataxi.se

Mail via formulär